Allibera el poder de les teves idees amb IA

Nennisiwok AI Lab, consultora d’Intel·ligència Artificial (IA), aprofita al màxim les dades recopilades interna i externament per a obtenir informació útil que ajuda les organitzacions a automatitzar procediments crucials per a augmentar els ingressos i obtenir un avantatge competitiu.

El laboratori està inspirat per la tecnologia, el pensament creatiu i el pensament lateral.

En conceptualitzar i crear noves propostes de valor recolzades per intel·ligència artificial d’avantguarda, millorem l’eficiència de cadascun dels nostres clients individuals d’acord amb la seva indústria.

LES NOSTRES CAPACITATS

Oferim les últimes i més avançades solucions per a proporcionar als nostres clients eines personalitzades que els permetran obtenir un important avantatge competitiu i agilitzar les seves operacions.

Anàlisi predictiva

Creem aplicacions d’Intel·ligència Artificial que poden usar-se per a pronosticar el comportament i els resultats dels clients i guiar l’expansió de la seva empresa.

Aprenentatge automàtic i ciència de dades

Desenvolupem algorismes d’autoaprenentatge que, en descobrir nova informació a partir de les dades recopilades, augmenten la precisió i disminueixen els errors.

NPL i anàlisi de text

El processament de llenguatge natural s’utilitza per a crear sistemes de IA únics que poden fer tasques centrades en el client i extreure significat de les dades de text natural.

Visió per computador

Ajudem les empreses a millorar l’eficàcia de les seves operacions comercials mitjançant l’obtenció d’informació útil de quadres de vídeo i fotos, tant en línia com fora de línia.

Automatització de processos

Els nostres científics de dades i enginyers d’intel·ligència artificial creen solucions automatitzades que augmenten la productivitat, transformen els procediments comercials i alliberen temps perquè les persones facin altres coses.

Tecnologia habilitada per veu

Proporcionem assistents de veu que permeten als usuaris interactuar amb els serveis i productes comercials mitjançant el reconeixement de veu i NLP.

LA NOSTRA METODOLOGIa

Seguim la nostra metodologia CDPE que ens permet explorar i comprendre completament les necessitats dels nostres clients i desbloquejar el seu potencial.

CDPE

Comprendre les dades i el descobriment

Avaluem el potencial de les teves dades, infraestructura de software i tecnologia existents per a implementar sistemes i fluxos de treball de IA. Descobrim la tecnologia i les eines de IA adequades per a aconseguir millores.

Desenvolupament ràpid

Experimentem amb un sistema/MVP a petita escala per a demostrar la capacitat de la tecnologia de IA per al teu negoci i analitzar la possible millora del sistema de IA.

Producció

Una vegada que totes les parts interessades veuen el valor i aproven la solució, els nostres desenvolupadors i dissenyadors de IA llancen un sistema en viu. També mantenim i brindem suport per a operacions i canvis en curs.

Evaluació

El nostre equip revisa el flux de treball, els processos i les operacions existents per a determinar si una solució de IA pot aportar eficiència. Fem proves de concepte ràpides i maquetes per a recopilar comentaris de les parts interessades. Recopilem els requisits i preparem un full de ruta per al teu projecte.

EL NOSTRE ECOSISTEMA OBERT DE TALENT


Nennisiwok AI Lab Open Talent Ecosystem (OTE) brinda serveis als nostres clients, captant talent especialitzat i excepcional. Combinant i dimensionant les capacitats adequades per a donar resposta a cada repte, creem un equip adaptat a cada necessitat.

Experts interns + Experts externs + Investigadors experts​​ = Open Talent Ecosystem (OTE)​

talent per als nostres clients >

Coneixement intern i talent

El nostre equip central compost per empleats a temps complet de Nennisiwok AI Lab, especialitzat en anàlisi de dades i IA.

Coneixement i talent extern

Accés a equips externs per a tasques i projectes ad hoc. Les fonts inclouen Fiverr, Kaggle, Huggingface, Hackathons, etc.

Especialització

Part d’un ecosistema de desenes de startups, així com aliances estratègiques amb altres empreses del sector.

Investigar

Contactes per a obtenir fluxos d’informació de les millors institucions del món: MIT, UPF, EPFL, ETHZ, UAB, etc.

  Experiència i casos d’ús

  Àmplia experiència en múltiples sectors com el sanitari, gran consum, màrqueting, immobiliari, financer, etc.

  INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL PER A TOTES LES INDÚSTRIES I PER A TOTS ELS DEPARTAMENTS

  Àmplia experiència en múltiples sectors com el ssanitari, gran consum, màrqueting, immobiliari, financer, etc.

  Podem col·laborar amb una àmplia gamma d’indústries i departaments amb els quals treballem amb clients exclusius per sector per a assegurar l’avantatge competitiu que les nostres solucions poden brindar als seus negocis.

  Finances

  Prendre decisions sense por de la incertesa i assignar el capital de manera més eficient.​

  Vendes

  Pronosticar les vendes, prioritzar les teves accions en funció de les puntuacions dels clients potencials i automatitzar les activitats de vendes.​

  Marketing

  Optimitzar la teva inversió en màrqueting, dirigir millor els teus missatges i adquirir nous clients.

  Legal

  Els advocats poden usar el software de descobriment electrònic per a escanejar documents en funció de termes de cerca o paràmetres com a dates o ubicació geogràfica.

  Recursos Humans

  Predir quins candidats són els millors per a contractar i augmentar les taxes de retenció d’empleats.

  Logística i cadena de subministrament

  Utilitzar IA per a millorar l’experiència del client, automatitzar operacions tedioses relacionades amb dades i permetre el processament de factures i pronòstics de demanda precisos.

  Comerç electrònic

  La IA pot ajudar-te a brindar als teus consumidors una experiència més fluida i agradable en ajudar-te a crear contingut localitzat que s’adapti a la teva audiència (o múltiples audiències).

  Atenció al client

  La IA pot prendre moltes formes diferents, inclosos chatbots per a atenció al client, autoservei per a clients, aprenentatge automàtic per a avaluar dades de clients, NLP per a reconeixement de veu i ajuda, i molts altres escenaris.

  QUÈ ENS DIFERÈNCIA

  Solucions específiques per a la indústria

  Treballem amb clients exclusius de la indústria, que significa que ells són els únics propietaris de les solucions que creguem en el seu camp de treball.

  Ecosistema obert de talent

  Treballem amb una àmplia gamma de talent sota demanda per a garantir la qualitat i l’èxit dels projectes dels clients, ja siguin interns o externs. Comptem amb especialistes que poden adaptar-se a qualsevol necessitat.

  IA sostenible

  Encoratgem el canvi al llarg del cicle de vida dels productes de IA (disseny, capacitació, desenvolupament, validació, reajustament, implementació i ús de IA) per a fer que els nostres sistemes siguin més sostenibles per a les generacions actuals i futures.

  Pensament lateral

  Ens agrada traspassar els límits i pensar fora de la caixa. En utilitzar el nostre enfocament de pensament lateral per a identificar i crear solucions, creem les eines més innovadores i disruptives per a ajudar les empreses a alliberar tot el seu potencial.

  CONTACTE

  Si creus que la Intel·ligència Artificial pot ajudar al creixement de la teva empresa i tens interès a conèixer les possibilitats infinites de la IA:

  Posa’t en contacte amb nosaltres!

  •  

  Nennisiwok AI Lab - Barcelona (Central)

  Carrer del Torrent d’En Vidalet, 55, L1.
  08024 Barcelona

  Teléfono: +34 932 38 05 34

  RGPD y LOPDGDD

  7 + 13 =

  Protecció de Dades: NENNISIWOK SL (“NENNISIWOK”) tractarà les seves dades per a poder gestionar i donar resposta als missatges que ens enviï a través del formulari de contacte. Pot exercir els seus drets de protecció de dades a hello@nennisiwok.com. Conegui més sobre la nostra política de privacitat fent clic aquí.